EuroAve.com Изнајмување на возила


Изнајмување на возила Ohrid Airport  Service n.32.22.48
  © 2000. EuroAve.com

Побарајте автомобил за изнајмување
Вклучени се сите тарифи: Бесплатно откажување - Бесплатна измена - Помош при дефект - Без провизија за картица

Прикажаниот автомобил и наведените модели се стандардни автомобили кои ги користат нашите партнери за изнајмување на автомобили. Не можеме да гарантираме за марката и моделот на изнајмениот автомобил. Целта на сликата и списокот е само за обезбедување на примерок. Забелешка: капацитетот на багажникот варира во зависност од марката и моделот и може да се намали доколку капацитетот за седење на возилото е исполнет.

Класа на автомобили: Мал - Среден - Голем - Теренско возило - Луксузен / Спортски автомобил

Изнајмување на возила Ohrid, Ohrid, изнајмување на возила Ohrid Airport OHD. Ohrid, MK, Ohrid Airport, Ohrid. (, ).