Skopje Airport, Изнајмување на возила Skopje
EuroAve.com Изнајмување на возила

Изнајмување на возила Skopje Airport  Service n.32.22.48
  © 2019. EuroAve.com

wizz
Побарајте автомобил за изнајмување
airport alexander the great
airport skoplje
Прикажаниот автомобил и наведените модели се стандардни автомобили кои ги користат нашите партнери за изнајмување на автомобили. Не можеме да гарантираме за марката и моделот на изнајмениот автомобил. Целта на сликата и списокот е само за обезбедување на примерок. Забелешка: капацитетот на багажникот варира во зависност од марката и моделот и може да се намали доколку капацитетот за седење на возилото е исполнет.

Вклучени се сите тарифи: Бесплатно откажување - Бесплатна измена - Помош при дефект - Без провизија за картица

Класа на автомобили: Мал - Среден - Голем - Теренско возило - Луксузен / Спортски автомобил

Изнајмување на возила Skopje, Skopje, изнајмување на возила Skopje Airport SKP. Skopje, MK, Petrovec Airport,, Skopje - Petrovec, Skopje.. (EuroAve kontakt, ).